Kalmar

Projektingenjör med inriktning KMA/inköp

Arbetsuppgifter

Arbetet som projektingenjör med inriktning KMA innebär att du ansvarar för verksamhetens ledningssystem och KMA-system samt att driva och samordna projektens kvalitets-, arbets- och miljöarbete samt att förse platschefen med material och beslutsunderlag inom dessa områden. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer att arbeta i ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer.

Du ska främst arbeta med att stötta platscheferna ute att hålla ordning och reda vid uppstart av projekten gällande detta samt under projektets gång vara behjälplig med att uppdatera dokument vid ev. förändringar i produktionen. Genom att lyssna av de som arbetar ute i projekten ska du skapa fungerade rutiner, och göra arbetet enklare för platschefer och arbetsledare som är ansvariga för att dessa frågor hanteras rätt.

Du kommer även vara med under revisioner, jobba för kreativa lösningar, uppdatera och dokumentera. Hjälpa till med att kontrollera våra UE med mera. I projekt med miljöklassning ansvarar du för att identifiera, planera, genomföra och följa upp miljöklassningsaktiviteter i projektet. Meriterande är om du även kan stötta organisationen med inköpsarbete och mindre kalkyl / administrativt arbete.

 

Bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från ett liknade arbete och/eller branschen. Du har en projektingenjörsutbildning, KY-utbildning, byggingenjörsutbildning, arbetsmiljöutbildning eller motsvarande. Du har som person lätt för att samla in och förstå fakta, har god skriftlig kommunikationsförmåga samt lätt för att samarbeta med andra. Viktigt att du är strukturerad som person och trivs med att ta ett stort eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Ansök

Passar du för tjänsten? Skicka ditt CV och ett personligt brev till info@akessonbygg.se för att ansöka eller för att få mer information om tjänsten. Vi ser fram emot att höra från dig!